Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині вдалося повернули додому юного втікача

На Дніпропетровщині вдалося повернули додому юного втікача
30 Кві 2020 18:35 | Обласні новини

На Дніпропетровщині правоохоронці карного розшуку спільно з кінологічною службою та службовою собакою Лакі розшукали неповнолітнього. Щодо дитини будь-яких правопорушень вчинено не було. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

28 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що близько сьомої години ранку з дитячого будинку сімейного типу пішов 14-річний хлопець, прихопивши з собою два мобільні телефони. На його розшук було орієнтовано особовий склад Павлоградського відділу поліції, а також сусідні підрозділи Національної поліції України.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що хлопець на велосипеді поїхав в бік с. Олефірівка, що у Петропавлівському районі. Коли він побачив службовий автомобіль поліцейських, залишив велосипед та сховався в лісосмузі. За допомогою службової собаки Лакі вже за 15 хвилин дитину було знайдено.

Наразі його повернуто батькам. Слід зазначити, що з 2017 року неповнолітній знаходиться на профілактичному обліку у поліції, як особа схильна до жебрацтва.

Оставить комментарий

avatar
250