Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій включено новітні моделі

До Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій  включено новітні моделі
15 Кві 2019 09:45 | Обласні новини

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує.

ДФС України на офіційному веб-порталі за посиланням: http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/374635.html повідомила наступне.

До Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій (далі – Держреєстр РРО) включено 8 новітніх моделей програмних/програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, які беруть участь в експериментальному проекті.

Саме ці моделі застосовуватимуть у своїй діяльності користувачі –учасники експериментального проекту з впровадження інноваційних технологічних рішень для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі  (у тому числі Інтернет-торгівлі), громадського харчування, купівлі-продажу іноземної валюти, торгівлі через автомати з продажу товарів (послуг), надання послуг з приймання готівки для подальшого переказу, з перевезення пасажирів тощо.

Перелік новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, які беруть участь у експериментальному проекті затверджено наказом Міністерства фінансів України від 26.03.2019 № 121.

Оставить комментарий

avatar
250