Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Урочисте зібрання колективу Дніпропетровської митниці ДФС

Урочисте зібрання колективу Дніпропетровської митниці ДФС
9 Кві 2019 16:05 | Обласні новини

З нагоди святкування 27 річниці з дня створення Дніпропетровської митниці в актовому залі Дніпропетровської митниці ДФС пройшло урочисте зібрання колективу митниці.

Відкриваючи святковий захід, виконуючий обов’язки начальника Дніпропетровської митниці ДФС Ігор Безсмертний привітав присутніх зі святом: «Всі досягнення Дніпропетровської митниці ДФС – це результат злагодженої роботи її колективу в цілому і кожного митника зокрема. Дніпропетровським митникам завжди притаманні взаємодопомога, людяність і справедливість, постійне прагнення до удосконалення і професійного зростання. З нагоди свята бажаю міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії на шляху до нових досягнень, мудрості та терпіння, впевненості в завтрашньому дні».

За бездоганну та ефективну службу та враховуючи високі показники в службовій діяльності кращих працівників митниці було відзначено грамотами Дніпропетровської митниці ДФС та подяками начальника Дніпропетровської митниці ДФС.

Святковим завершенням заходу стало проведення товариського матчу з міні-футболу, у якому взяли участь співробітники Дніпропетровської митниці ДФС.

Оставить комментарий

avatar
250