Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Обласний ресурсний центр отримав новий мікроавтобус

Обласний ресурсний центр отримав новий мікроавтобус
20 Гру 2019 11:15 | Обласні новини

У Дніпропетровського обласного методичного ресурсного центра – нова автівка. Білий фургончик «Сітроен Джампер» роз’їжджає різними куточками області. Завдяки йому консультації вузьких фахівців стали доступнішими для особливих дітей із віддалених населених пунктів. Машину придбали обласним коштом, повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

«Спеціалісти обласного ресурсного центру дуже витребувані у районах. Особливо там, де немає власного ІРЦ або у штаті існуючого бракує вузькоспеціалізованих фахівців. Із новою автівкою працівникам центру набагато зручніше діставатися до різних куточків регіону. А отже, висококваліфіковані інклюзивні послуги стали доступнішими для особливих мешканців найвіддаленіших населених пунктів», – розповіли в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

 Раніше працівники обласного ресурсного центру вирушали у райони на старенькій «Газелі». Та вона давно вже була непридатною для поїздок. Тож появі нового сучасного фургончика працівники центру зраділи.

Оставить комментарий

avatar
250