Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській облдержадміністрації пройдуть тренінги для голів ОТГ

У Дніпропетровській облдержадміністрації  пройдуть тренінги для голів ОТГ
20 Гру 2019 10:45 | Обласні новини

Як розробити стратегію розвитку громади, ефективно розпоряджатися бюджетом та де шукати додаткові джерела фінансування. Цьому навчатимуть голів об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини. Перший тренінг відбудеться вже 27 грудня. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко під час робочої поїздки до Криничанського району. 

«Голови об’єднаних територіальних громад мають бути ефективними менеджерами та керівниками. Адже саме на них лежить важливе завдання – створити для людей гідні умови життя та зробити його більш комфортним. Керівники ОТГ повинні вміти робити це якісно та системно. Також їм слід знати, як працювати з потенційними інвесторами. Саме тому вирішили організувати тренінги, на яких будемо навчати їх управлінським навичкам», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Перший тренінг для голів ОТГ буде присвячений фінансовому менеджменту. Очільникам об’єднаних територіальних громад розкажуть, як планувати бюджет, управляти майном, ефективно розпоряджатися коштами та заощаджувати. Також учасники більше дізнаються про додаткові джерела фінансування проєктів – зарубіжні та вітчизняні гранти, європейські програми із залучення коштів.

Оставить комментарий

avatar
250