Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОДА відремонтує найпроблемніші ділянки дороги Гупалівка-Дмухайлівка-Магдалинівка

Дніпропетровська ОДА відремонтує найпроблемніші ділянки дороги Гупалівка-Дмухайлівка-Магдалинівка
19 Гру 2019 11:45 | Обласні новини

У 2020-му приведуть до ладу дорогу Гупалівка-Дмухайлівка-Магдалинівка. Найбільш аварійні ділянки магістралі відремонтують обласним коштом. Про це стало відомо під час робочої поїздки голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка до Магдалинівського району.

«Наступного року продовжимо приводити до ладу дороги загального користування обласного значення. Запланували відремонтувати й найпроблемніші ділянки магістралі, що з’єднує три населені пункти у Магдалинівському районі. Загалом на ремонт доріг в області у 2020-му передбачено 1,3 млрд грн», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Дорога Гупалівка-Дмухайлівка-Магдалинівка – візитівка Дніпропетровської області на в’їзді з Полтавської. Зараз покриття місцями – у «латках», решта – у «дірках».

«Дороги для нас – найболючіше. Покриття між Гупалівкою на Дмухайлівкою в дуже поганому стані. Цією магістраллю їздять рейсові та шкільні автобуси. Та без підтримки області самотужки громада не потягне її ремонт», – сказав голова Чернеччинської сільради Василь Яценко.

Оставить комментарий

avatar
250