Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпровському, Магдалинівському та Петриківському районах представили нових очільників

У Дніпровському, Магдалинівському та Петриківському районах представили нових очільників
18 Гру 2019 18:25 | Обласні новини

На Дніпропетровщині представили нових голів трьох райдержадміністрацій – Дніпровської, Магдалинівської та Петриківської. Розпорядження про їх призначення підписав Президент України Володимир Зеленський. Кредит довіри нові очільники мають виправдати плідною працею на благо мешканців районів. На цьому наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко на представленні очільника Магдалинівської РДА Дениса Галушки.

«Успішне проведення реформи децентралізації – одне з наших пріоритетних завдань. Райдержадміністрації мають допомогти територіям трансформуватися в ОТГ. Це – єдиний дієвий шлях до процвітання громад і покращення життя селян, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Сподіваюся, новопризначений очільник Магдалинівської РДА докладе максимум зусиль для розвитку району та покращення місцевої інфраструктури. Бажаю йому плідної результативної роботи».

Денис Галушка за фахом еколог. Займав керівні посади в приватних компаніях. Має досвід роботи держслужбовця – в секторі державного земельного кадастру.

Оставить комментарий

avatar
250