Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині судитимуть посадовицю міської ради

На Дніпропетровщині судитимуть посадовицю міської ради
18 Гру 2019 15:35 | Обласні новини

На Дніпропетровщині судитимуть посадовицю міської ради, через службову недбалість якої державі спричинено збитки у сумі понад 1 млн грн. Повідомляють у прес-службі прокуратури.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно начальника управління Криворізької міської ради за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом громадським інтересам).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2019 року начальник управління Криворізької міської ради уклала з фізичною особою-підприємцем договір щодо організації проведення святкового заходу, присвяченого 244-й річниці з дня заснування міста Кривого Рогу, на суму понад 4 млн грн.

Так, неналежно виконуючи свої службові обов’язки через несумлінне ставлення до них, посадовиця міськради, не перевіривши фактичні витрати підприємця на організацію заходу, підписала акт приймання-передачі, який містив завищену вартість виступів артистів української естради та технічних витрат. В результаті таких дій підприємцю безпідставно перераховано понад 1 млн грн грошових коштів територіальної громади.

Оставить комментарий

avatar
250