Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З’явився перший дизайн-проєкт нового терміналу аеродрому в Дніпропетровській області

З’явився перший дизайн-проєкт нового терміналу аеродрому в Дніпропетровській області
18 Гру 2019 13:35 | Обласні новини

Австрійська компанія Airport Consulting Vienna підготувала першу візуалізацію аеродрому Міжнародного аеропорту в Дніпропетровській області. Будівля буде максимально функціональною, при цьому матиме стильний та «легкий» дизайн. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. 

«Досі Дніпропетровська область залишається закритою, бо добиратися сюди просто незручно. Іноді всі плани зводяться нанівець, коли через застарілі системи навігації існуючий аеропорт не в змозі прийняти літаки навіть у незначний туман. Тому часто бізнесмени та інвестори обирають для зустрічей Київ, а не Дніпро. Сучасні повітряні ворота відкриють Дніпропетровську область для всього світу. Для нас це – проєкт номер один», – зазначив Олександр Бондаренко. 

За словами голови ОДА, проєкт втілюватимуть на умовах державно-приватного партнерства. Новий міжнародний термінал та VIP-термінал у єдиному комплексі будуватиме українська промислово-фінансова група DCH.

Для розробки дизайну терміналу інвестор залучив всесвітньо відому австрійську консалтингову компанію Airport Consulting Vienna. Вона має величезний міжнародний досвід підтримки інвестиційних проектів в індустрії аеропортів. 

Оставить комментарий

avatar
250