Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В облдержадміністрації відкрили фотовиставку, присвячену дітям ветеранів АТО

В облдержадміністрації відкрили фотовиставку, присвячену дітям ветеранів АТО
18 Гру 2019 12:45 | Обласні новини

У Дніпропетровській ОДА відкрили фотовиставку «Заради них», яку приурочили до Дня святого Миколая. Головні герої світлин – діти, які народилися після повернення батьків з війни. На 16-ти фото – усміхнені обличчя чотирьох родин військових.

«Життя захисників поділяється на «до» та «після» війни. Повернувшись з фронту, ветерани переосмислюють його сенс та цінність. Ці діти, які народилися після війни, підтвердження того, що життя триває, – зазначила начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка. – Дуже приємно бачити, що хлопці повертаються до повноцінного життя».

Героями фотовиставки стали чотири родини. На 16-ти світлинах – Сергій та Ірина Лебеденко з дітьми Андрієм, Микитою та Аріною, Костянтин та Ольга Свідло з донькою Василиною, Валерій та Ірина Неруш з сином Нестором, Сергій та Ольга Решетнякови із сином Михайлом.

 «Під час фотосесії ми якраз очікували на поповнення в родині. Тому хотілося, щоб цей період залишився на пам’ятних знімках. З фотографом нам працювалось легко та приємно, а результатом дуже задоволені, – розповіла Ольга Свідло. – Незабаром після зйомки в нас народилася третя дівчинка».

Оставить комментарий

avatar
250