Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині прийняли обласний бюджет-2020

На Дніпропетровщині прийняли обласний бюджет-2020
13 Гру 2019 14:05 | Обласні новини

Дніпропетровщина прийняла обласний бюджет на 2020 рік. За словами голови облдержадміністрації Олександра Бондаренка, це кошторис максимальної ефективності. На реконструкцію та ремонт шкіл, садочків, лікарень, доріг, спортоб’єктів передбачили майже 2,1 млрд грн. Ще 1,2 млрд грн, які виділили з держбюджету, направлять на будівництво аеропорту. 

«В обласному бюджеті-2020 зробили акцент на ефективному використанні коштів. Більше ніяких завищених цін на матеріали та роботи підрядників. Чесні кошториси дозволять продовжити ремонти на соціально важливих об’єктах регіону, при цьому – витратити менше, – розповів Олександр Бондаренко. – У розбудову інфраструктури вкладемо майже 2,1 млрд грн обласних коштів. Ще 1,2 млрд з держбюджету спрямуємо на будівництво аеропорту». 

За словами голови ОДА, у 2020-му на ремонт доріг Дніпропетровщини виділять 1,3 млдр грн. З них понад мільярд – кошти державної субвенції.  Порівняно з 2019 роком, вона збільшиться у 1,5 рази.

На реконструкцію та будівництво водогонів заклали понад 115 млн грн. Цим коштом, зокрема, втілять проєкти з водозабезпечення Черкаського, Гвардійського та Губинихи. 

Оставить комментарий

avatar
250