Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство (Фото)

На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство (Фото)
13 Гру 2019 12:40 | Обласні новини

За вбивство 59-річного жителя м. Тернівки оперативники затримали двох місцевих жителів. Для пошуків злочинців поліцейські залучили кінолога зі службовим собакою. Німецька вівчарка Лакі показала напрямок, за яким відходили злочинці, та допомогла оперативникам розкрити злочин. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

9 грудня у річці Тернівка неподалік вул. Набережної було виявлено тіло чоловіка. Померлим виявився 59-річний житель Тернівки. За висновком судово-медичної експертизи чоловік загинув від численних травм.

Розслідуванням злочину зайнялися працівники кримінального блоку під керівництвом начальників Павлоградського відділу та Тернівського відділення поліції.  Як було встановлено, 17-річний хлопець та 28-річний чоловік зустріли жертву на вулиці, забрали мобільний телефон та стали вимагати гроші. Коли почули відмову – стали бити, потім відтягнули до річки та втопили.

Причетних до злочину затримали за місцем мешкання. Під час обшуку в їх домоволодіннях було вилучено частину одягу та телефон потерпілого, а також велосипед, на якому жертву відвезли до річки.

Оставить комментарий

avatar
250