Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Педагогічному колективу – про деклараційну кампанію

Педагогічному колективу – про деклараційну кампанію
5 Кві 2019 16:25 | Обласні новини

Фахівці управління комунікацій Головного управління ДФС у Дніпропетровській області розповіли про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році, педагогічному колективу Комунального закладу освіти «Середньої загальноосвітньої школи № 10 ім. І.І. Манжури» Дніпровської міської ради під час зустрічі, яка відбулась 05 квітня 2019 року.

Співробітники ГУ ДФС звернули увагу вчителів на основні випадки подання декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) та більш детально зупинились на доходах, отриманих від репетиторських послуг.

Якщо викладач, який надає послуги репетиторства, не є фізичною особою – підприємцем, він зобов’язаний надати Декларацію, в якій задекларувати суму таких доходів, самостійно нарахувати та сплатити податок на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) і військовий збір з таких доходів.

Доходи від репетиторства оподатковуються ПДФО за ставкою 18 % та військовим збором – за ставкою 1,5 %.

Працівники фіскальної служби наголосили, що для громадян, які зобов’язані подати Декларацію за 2018 рік, граничний термін її подання –  02 травня поточного року. Таким чином, для подання Декларацій про отримані впродовж минулого року доходи у фізичних осіб залишилось менше місяця.

Оставить комментарий

avatar
250