Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині все рідше говорять про гендерний поділ у бізнесі

На Дніпропетровщині все рідше говорять про гендерний поділ у бізнесі
10 Гру 2019 15:35 | Обласні новини

Нещодавно відбувся ІІ форум “Історія жіночого успіху: від ідеї до бізнесу”. Головною метою було стимулювання розвитку жіночого підприємництва в області, розкриття нових можливостей та ресурсів для розвитку жіночого бізнесу, презентація успішних підприємств, керівниками яких є саме жінки.

Тема форуму обрана не випадково, адже історично склалося так, що головне завдання жінки – виховувати дітей і створювати сімейний затишок. Зараз уявлення в суспільстві кардинально змінилися і жінку не пов’язують виключно з родиною і домашніми справами. Нині кожна із нас може і будує свій бізнес і одночасно вдало поєднує в своєму житті сім’ю та власну справу.

Сьогодні, у час гендерної рівності, жінки не поступаються чоловікам у веденні власної справи. Ми навчилися проявляти впевненість в собі, рішучість дій, гармонійно поєднуючи ці властивості з жіночою витонченістю.

За останні роки відбулася корінна переорієнтація виробництв в сторону європейського ринку, все більш затребуваними стають невеликі підприємства. Саме жінки активно реалізують себе у малому та середньому бізнесі, який є більш динамічним та пристосованим до споживчого попиту. Він легше трансформується до нових вимог суспільства, ніж великий бізнес. 

Оставить комментарий

avatar
250