Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заява Дніпропетровської облдержадміністрації щодо дезінформації про реалізацію  інфраструктурних проєктів  у Дніпропетровській області 

Заява Дніпропетровської облдержадміністрації  щодо дезінформації про реалізацію   інфраструктурних проєктів   у Дніпропетровській області 
29 Лис 2019 13:25 | Обласні новини

Дніпропетровська ОДА поважає думку кожного. Але ми проти відвертих фальсифікацій та перекручування фактів. Офіційно заявляємо, що статті у деяких ЗМІ, написані на основі посту пана Юрія Богданова, екс-радника голови ОДА, містять дезінформацію.

Серед фейків – нове керівництво ОДА заморозило десятки будівництв. Нагадуємо, що на 2019 рік екс-очільники Дніпропетровської облдержадміністрації запроектували понад 300 будівельних об’єктів по всій області. На це в бюджеті заклали 3,8 млрд грн – лише четверту частину від необхідного.

Роботи на десятках об’єктів розпочинали та ще більше – проєктували, розуміючи, що коштів на реальну реалізацію немає. Результат – 129 недобудов по всій області. Аби просто завершити розпочате, знадобилося б 5,5 років.

Водночас кошторис інфраструктурних проєктів був завищений на 6-15%. Через це область щороку втрачала десятки мільйонів гривень. Корупційну схему виявила незалежна аудиторська компанія. Проте нині діяльність департаменту капітального будівництва облдержадміністрації перевіряє й Державна аудиторська служба України.

Оставить комментарий

avatar
250