Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Погодинне опалення у Гвардійському: чому виникла проблема

Погодинне опалення у Гвардійському: чому виникла проблема
27 Лис 2019 18:40 | Обласні новини

На водозаборі в Перещепиному, який забезпечує водопостачання до Гвардійського, встановлюють новий насос. Старий вийшов з ладу, тому нині тиск недостатній для стабільної роботи котельні військового містечка. Роботи завершать до кінця тижня. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Ситуація з водопостачанням у Гвардійському та Черкаському цьогоріч досягла критичної позначки. Вщент зношеною системою роками чомусь ніхто не займався. Тому не дивно, що врешті це призвело до «вибуху». Щодня комунальники то тут, то там латають діряву трубу водогону. Крім цього, на водозаборі вийшов з ладу насос. Особливо це позначилося на мешканцях Гвардійського. Тиск води замалий для роботи котельної, якій вже півстоліття»

Нині ситуацію оперативно вирішують. На водозаборі встановлюють новий сучасний насос. Доки тривають роботи, працює резервний. Його потужності вистачає на те, аби давати воду мешканцям військових містечок тричі на день та погодинно опалювати домівки у Гвардійському. Також в населених пунктах проводять роботи із мінімізації втрат води в мережі.

Оставить комментарий

avatar
250