Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Навесні 2020-го в індустріальному парку на Дніпропетровщині розпочнуть будівництво першого заводу

Навесні 2020-го в індустріальному парку на Дніпропетровщині розпочнуть будівництво першого заводу
27 Лис 2019 16:35 | Обласні новини

Уже навесні наступного року на території індустріального парку «Павлоград» розпочнуть будівництво патронного заводу – коштом інвестора. Він стане першим підприємством, зведеним «з нуля» в індустріальних парках області. А ще – гарним прикладом вкладення коштів у економіку регіону та створення нових робочих місць. Про це говорили під час зустрічі у Дніпропетровській ОДА очільник області Олександр Бондаренко та засновник компанії «Конкорд-Інжиніринг» Сергій Довгалюк.

 «Індустріальні парки – зручний майданчик для створення нових підприємств різних галузей та впровадження інновацій. Регіон зацікавлений у залученні інвестицій у розвиток промисловості, особливо – сектор з високим експортним потенціалом, – підкреслив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Зі свого боку завжди готовий надати інвесторові необхідну підтримку в оформленні документів та якомога швидкому подоланні усіх бюрократичних перепон».

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа – 250 га, з можливістю розширення до 1 тис га.

Оставить комментарий

avatar
250