Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заява Дніпропетровської облдержадміністрації щодо дезінформації про ситуацію з водопостачанням  та опаленням Черкаського та Гвардійського 

Заява Дніпропетровської облдержадміністрації щодо дезінформації про ситуацію з водопостачанням   та опаленням Черкаського та Гвардійського 
27 Лис 2019 15:35 | Обласні новини

У деяких ЗМІ з’явилася дезінформація щодо ситуації з водопостачанням та опаленням в Черкаському та Гвардійському. У матеріалах йшлося про «бездіяльність влади», начебто виділену достатню суму на будівництво нового водогону та пуск першої черги у 2019 році. Офіційно заявляємо: все це – фейк.

Система водопостачання  Черкаського та Гвардійського вщент застаріла. Нині робимо все, аби «витиснути» максимум із дірявих комунікацій. Щодня ремонтники ліквідують численні пориви. На водозаборі в Перещепиному встановлюють новий потужний насос замість того, який вийшов з ладу. Так покращать тиск води та стабілізують роботу котельної. Це дозволить вирішити питання опалення.

Проте проблема потребує ґрунтовного вирішення. Замість реконструкції старої системи, збудуємо нову. Такий проєкт обійдеться в кілька разів дешевше та буде втілений обласним коштом. Роботи розпочнуться навесні. За короткий строк це вирішить проблему водопостачання військових містечок, за яку ніхто не брався роками.

Оставить комментарий

avatar
250