Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині проходить другий форум ділових жінок

На Дніпропетровщині проходить другий форум ділових жінок
27 Лис 2019 14:35 | Обласні новини

Від ідеї – до бізнесу. У Дніпрі проходить другий форум ділових жінок. Понад 100 бізнес-леді зі всієї області зібралися у Дніпропетровській облдержадміністрації, аби поділитися власними історіями успіху.

«У кожної жінки, яка долучилася до форуму – своя історія успіху. Яскрава та динамічна. Переконана, що на своєму шляху вони стикалися з внутрішніми чи зовнішніми труднощами, з прямою чи непрямою дискримінацією. Але вони власним прикладом доводять – Дніпропетровщині є, чим пишатися, – сказала заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай. – Сподіваюсь, що дівчат, які тільки мріють стати бізнес-вумен, історії успішних підприємниць надихнуть розпочати власну справу».

Форум ділових жінок «Історія жіночого успіху: від ідеї до бізнесу» у Дніпрі проходить вже вдруге.

«Разом обговорюємо ті проблеми, з якими стикається малий та середній бізнес, та приклади їх вирішення. Також серед дискусійних питань – інвестиції у підприємництво, розвиток туристичного бізнесу в регіоні, можливості взаємодії з іншими областями», – зазначив директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Петро Лашин.

Оставить комментарий

avatar
250