Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про декларування доходів футбольним вболівальникам

Про декларування доходів футбольним вболівальникам
29 Бер 2019 15:25 | Обласні новини

На стадіоні «Дніпро-Арена», де 28 березня поточного року проходив перший футбольний матч весняного сезону 2019 року між командами «Дніпро-1» та «Агробізнес», працівниками управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області проведено промо-акцію, присвячену кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2018 році.

Фахівці фіскальної служби футбольним вболівальникам, які придбавали квитки на матч, нагадали про важливість декларування доходів та вручили листівки з необхідною інформацією щодо обов’язкового декларування доходів, строків подання декларації про доходи, а також про отримання права на податкову знижку.

Відвідувачам матчу сподобався такий незвичний та креативний спосіб привернути увагу до важливості та необхідності декларування доходів. Вони позитивно та з інтересом реагували на роз’яснення податкового законодавства.

Слід зазначити, що оперативне доведення важливих повідомлень, доступність викладення матеріалу та яскраве оформлення друкованої продукції сприяє підвищенню рівня податкових знань про декларування доходів серед населення.

Оставить комментарий

avatar
250