Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Інтернатура бізнесу» від Дніпропетровської ОДА випустила ще майже 20 «студентів»

«Інтернатура бізнесу» від Дніпропетровської ОДА випустила ще майже 20 «студентів»
15 Лис 2019 16:45 | Обласні новини

 У Дніпропетровській ОДА завершилася четверта «Інтернатура бізнесу». Після тритижневого навчання майже 20 її учасників презентували власні бізнес-проєкти. Кілька порад підприємцям-початківцям дав очільник області Олександр Бондаренко.

 «Сьогодні фінал курсу для молодих підприємців – захист бізнес-планів. Я теж колись починав з маленьких проєктів. Ще за студентських років писав бізнес-плани, захищав їх, навіть займав перші-другі місця на конкурсах, –  поділився Олександр Бондаренко. – Вважаємо, що освіта – це пріоритет, тому інвестуємо в неї. Випускники нашої «академії підприємництва» вже точно знають, яку справу розвиватимуть. Сподіваюся, що за кілька років ми вже побачимо їх на теренах великого бізнесу». 

 «Інтернатура бізнесу» – це серія тренінгів для підприємців-початківців, тих, хто хоче вдосконалити бізнес або тільки мріє про власну справу.

«Разом з чоловіком хочемо розвивати фірму з виготовлення ексклюзивних екологічно чистих упаковок з фанери. І другий напрямок ­– вироби з дерева, розповіла учасниця Олена Григоренко. – Тренінг перевернув свідомість. З’явилося розуміння, де ціль і як до неї рухатися. А ще – що потрібно починати діяти, аби змінити своє життя».  

Оставить комментарий

avatar
250