Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували мережу підпільних цехів

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували мережу підпільних цехів
28 Бер 2019 17:05 | Обласні новини

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували мережу підпільних цехів з виробництва фальсифікованого алкоголю та зупинили його незаконну реалізацію на території регіону та через мережу Інтернет.

В рамках проведення операції «Акциз 2019» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України було встановлено групу осіб, які організували на території області роботу одразу трьох підпільних цехів, де виготовляли фальсифіковану горілку під відомі торгові марки. У подальшому підроблений алкоголь фасували в скляні пляшки з марками акцизного податку що мають ознаки підробки, та пластикову тару і реалізовували через торгові мережі Дніпра та інших міст області.

За результатами санкціонованих обшуків, проведених у місцях виробництва, зберігання та реалізації фальсифікату, а також в автомобілях, що використовувалися у незаконній діяльності, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 1,6 тис. літрів спирту, 2,8 тис. літрів готового фальсифікату, 2 тис. пачок цигарок, а також обладнання для незаконного виробництва алкоголю та автомобіль.

Оставить комментарий

avatar
250