Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі відкрився чемпіонат України з бадмінтону

У Дніпрі відкрився чемпіонат України з бадмінтону
5 Лис 2019 17:16 | Обласні новини

У Дніпрі стартували всеукраїнські змагання з бадмінтону. Понад 90 кращих спортсменів з семи областей України приїхали, аби позмагатися за звання чемпіонів. Привітати учасників завітав і голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Для Дніпропетровщини відкриття чемпіонату України з бадмінтону – дуже важлива подія. Адже в області більше двох тисяч хлопців та дівчат професійно займаються цим видом спорту. Впевнений, що серед учасників змагань є ті, хто увійде до складу національної збірної та представить Україну на Олімпійських іграх у Токіо у 2020 році. Бажаю кожному з вас успіхів, спортивного азарту та позитивних емоцій», – сказав очільник області Олександр Бондаренко.

Взяти участь у чемпіонаті приїхали понад 90 спортсменів різного віку. Вони змагатимуться в одиночних, парних та змішаних парних категоріях.

«Участь у цьому чемпіонаті – важливий старт для кожного спортсмена. Адже тут збираються найкращі. Конкуренція дуже висока, але ті, хто наполегливо та сумлінно тренувався, зможуть показати гарні результати», – зазначила тренерка з бадмінтону Вікторія Семенюта.

Оставить комментарий

avatar
250