Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для водіїв Дніпра створили електронний кабінет

Для водіїв Дніпра створили електронний кабінет
25 Жов 2019 10:40 | Обласні новини

В Україні для зручності власників автомобілів було створено  електронний кабінет водія. Він стане у нагоді для тих жителів Дніпра, хто планує придбати машину та дізнатись усе про обрану автівку — від кількості аварій до дати першої її реєстрації.

Також ним можуть скористатися ті, хто захоче дізнатися про свої адмінпорушення, можливі штрафи та записатись в електронну чергу до сервісного центру.

Створити свій елект­ронний кабінет водія можна на сайті Головного чи Регіонального сервісного центру МВС або на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі «Електронні послуги». Авторизуватись у кабінеті можна за допомогою електронного підпису, BankID — коли система ідентифікує громадянина через українські банки (за умови наявності реєстрації на порталі фінустанови) або Mobile ID — коли на картці з номером є підпис громадянина.

«У кабінеті є шість розділів, які надають інформацію про адмінпорушення та сплату штрафу; можна дізнатись актуальні відомості про свої транспортні засоби та переглянути дані про посвідчення водія; записатись в електронну чергу або замовити індивідуальний номерний знак», — говорить головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Регіонального сервісного центру МВД у Дніпропетровській області Ірина Снітько.

Оставить комментарий

avatar
250