Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині зі снігом боротимуться приватні організації

На Дніпропетровщині зі снігом боротимуться приватні організації
24 Жов 2019 16:40 | Обласні новини

У розпалі – підготовка Дніпропетровської області до зими. Цьогоріч траси державного та обласного значення розчищатимуть від снігу в режимі 24/7. Раніше цим займався облавтодор. Техніки не вистачало, а наявні старі машини не справлялися. Часом узимку деякі ділянки доріг були просто непроїзні. Натомість тепер «війну» снігу та ожеледиці оголосили приватні підрядні організації. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

 «Загалом уздовж магістралей облаштували 27 дорожньо-ремонтних пунктів. Їх розподілили в залежності від інтенсивності руху на окремих ділянках. Найбільше – у Харківському та Запорізькому напрямках. Там щодоби проїздять від 30 до 40 тис авто», – сказав керівник проекту ТОВ «Автомагістраль-Південь» Сергій Стельнякович.

У кожному такому пункті – від 4 до 6 одиниць техніки. Це нові автомобілі «Ford», піщано-сольові розподільники, грейдери. Облаштували й адмінбудівлі – для чергових бригад. Наразі заготовлюють склади солі та піску. Вже завезли майже 35 тон із потрібних 44-х. З 1 листопада готуватимуть піщано-сольові суміші.

Оставить комментарий

avatar
250