Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мрії збуваються: «Громада своїми руками» у Павлограді

Мрії збуваються: «Громада своїми руками» у Павлограді
11 Жов 2019 17:40 | Обласні новини

У проєкті «Громада своїми руками» в Павлограді оголошено 27 проєктів-переможців цього року. Відкрито вже три, це: оновлений Будинок культури ветеранів, інтерактивний клас для учнів Західно-Донбаського професійного ліцею та новий майданчик для гри в пляжний волейбол.

Фактична вартість цих проєктів становить понад 650 тис. грн, з яких 233 тис. направлено з фонду конкурсу (кошти ДТЕК і міського бюджету).

Оновлену історичну будівлю – Будинок культури ветеранів, відкрили до святкування Міжнародного дня людей похилого віку. Тут відремонтували фасад, замінили вікна, відреставрували двері і встановили стилізовані під старовину ліхтарі. На реалізацію цього проєкту пішло більше 110 тис. грн, 80 тис. з яких виділили з фонду конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками».

«Всі ці люди все своє життя працювали для того, щоб наше місто розвивалось і процвітало. Спочатку вони виховували нас, а тепер виховують своїх онуків», — з повагою зазначила начальник відділу культури Павлоградського виконкому, Вікторія Селіна.

Оставить комментарий

avatar
250