Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олександр Бондаренко провів перший особистий прийом громадян

Олександр Бондаренко провів перший особистий прийом громадян
23 Вер 2019 17:00 | Обласні новини

Кардіостимулятор для батька загиблого учасника АТО, реабілітація для дітей з інвалідністю та ремонт дороги, до якої десятиліттями не доходили руки. Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко провів перший особистий прийом громадян. Очільник області отримав 19 звернень. Заявники просили допомоги у вирішенні соціальних, медичних, житлово-комунальних проблем.

 «Цьогоріч у мене виявили проблеми із серцем. Воно постійно болить, ритм – 35-40 ударів на хвилину. У будь-який момент може статися інсульт, ­– поділився батько загиблого учасника АТО Валерій Міськів. – Лікарі запевнили, що проблему вирішить кардіостимулятор. Проте приборів, які закуповують державним коштом, в лікарні не виявилося».

 Із цією проблемою чоловік звернувся до голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка. На прийомі його заспокоїли: нова партія кардіостимуляторів надійде до області вже на початку наступного місяця. Безкоштовний прилад Валерій Міськів отримає до 10 жовтня.

Звернулися до очільника області і батьки дітей-аутистів із Дніпра. Нині понад 20  хлопців та дівчат безкоштовно навчаються у спеціалізованому відділенні обласного Центру комплексної реабілітації. Проте строк перебування в Центрі, визначений комісією, спливає наприкінці року. Батьки стурбовані, що вже у 2020 році їхні діти не зможуть відвідувати життєво необхідне навчання.

Оставить комментарий

avatar
250