Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі Володимир Зеленський проїхався тролейбусом по відремонтованому Центральному мосту 

У Дніпрі Володимир Зеленський проїхався тролейбусом по відремонтованому Центральному мосту 
14 Вер 2019 16:00 | Обласні новини

До Дніпра із робочою поїздкою завітав Президент України Володимир Зеленський. Він проїхався на тролейбусі оновленим маршрутом №14, який щойно запустили з нагоди Дня міста. Шлях із середмістя до житлового масиву Сонячний пролягав через відремонтований Центральний міст. 

«Ми їхали мостом. Те, що я бачу: міст зроблено в строки. Але якість ремонту ми не можемо зараз оцінити. Я звернусь до спеціальної комісії, вона зробить висновки. Я побачу: недоліки приховали, або навпаки – нині хтось придирається до мера. Дайте мені деякий час на справедливе рішення», – зазначив Президент України Володимир Зеленський.

За словами директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міськради Ігоря Маковцева, тролейбусний маршрут № 14 курсуватиме як і раніше – з житлового масиву Сонячний до вул. Глінки та навпаки. Проте тепер інтервал руху тролейбусів в годину пік скоротиться щонайменше втричі – із 25-30 до 7-8 хвилин. Все – завдяки новій контактній мережі для тролейбусів, яку обладнали під час ремонту Центрального мосту.

Оставить комментарий

avatar
250