Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський представив нового голову Дніпропетровської ОДА 

Володимир Зеленський представив нового голову Дніпропетровської ОДА 
14 Вер 2019 15:00 | Обласні новини

Головою Дніпропетровської ОДА став Олександр Бондаренко. Нового очільника регіону представив Президент України Володимир Зеленський у Дніпровському аеропорту. 

«Я хочу представити вам нового голову облдержадміністрації – молодого менеджера Олександра Бондаренка, – сказав Володимир Зеленський.

Президент України додав, що всі новопризначені очільники ОДА мають випробувальний термін.

«Маємо вимоги до голів обласних адміністрацій – не лише в Дніпропетровській області, а й по всій Україні. До Нового року дивимося, як вони справляються», – наголосив Володимир Зеленський та вручив новому очільнику регіону відповідне посвідчення. 

Олександр Бондаренко з відзнакою закінчив Національний університет «Києво-Могилянська Академія», він – магістр фінансів. Брав участь у навчальних програмах у Швеції, Словенії, США. Останні роки очолював компанію «Сталі Бізнес Системи».

«Дуже дякую за кредит довіри, який ми будемо повертати області та людям якісною роботою. Я розумію, шо пріоритетів багато: це і сучасний новий аеропорт, і дороги, й інфраструктурні проекти, і покращення екологічного стану області. Головне, щоб дії та всі наші амбіції робили кращим життя мешканців області. Адміністрація буде працювати ефективно і на результат», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Оставить комментарий

avatar
250