Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі відбувся Кубок України з воркаута 

У Дніпрі відбувся Кубок України з воркаута 
9 Вер 2019 14:10 | Обласні новини

Понад три сотні спортсменів із 20 міст України. Атлети віком від 11 до 25 років поборолися за Кубок України з воркаута. Змагання та шоу із показових виступів учасників стали справжньою окрасою Всеукраїнського молодіжного фесту здорового способу життя. Він пройшов в обласному центрі. Про це розповіли в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

«Вести активний спосіб життя важливо у будь-якому віці. Та починати краще змалку. Воркаут – масовий вид спорту, доступний для всіх. Головне – аби було бажання, – зазначив заступник начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Владислав Яцук. – Змагання «Workout Academy Cup» зібрали понад 300 учасників із різних регіонів України. Боролися у більш ніж 20 номінаціях, встановили багато рекордів». 

Абсолютним чемпіоном України зі стрітліфтингу став 19-річний дніпрянин Олег Максимчук. Він зміг віджатися на брусах та підтягнутися на перекладині із максимальною вагою на поясі у 152,5 кг. Хлопець каже, воркаутом займається вже шість років. Починав із базових вправ – підтягування та віджимання. Ці тренування й допомогли досягти добрих результатів.

Оставить комментарий

avatar
250