Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікопольському управлінні відбувся кущовий семінар за організації ГУ ДФС у Дніпропетровській області

У Нікопольському управлінні відбувся кущовий семінар за організації ГУ ДФС у Дніпропетровській області
14 Бер 2019 17:45 | Обласні новини

Сьогодні Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДФС) спільно з Нікопольським управлінням ГУ ДФС проведено кущовий семінар для бухгалтерів підприємств, фізичних осіб – підприємців та громадян.

Відкрив семінар в.о. начальника Нікопольського управління ГУ ДФС Володимир Джавун, який привітав присутніх та ознайомив їх з останніми змінами податкового законодавства, що запроваджені у зв’язку з набранням чинності Законом України від 23 листопада 2018 року № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів».

Він наголосив, що метою подібних заходів є доведення до платників актуальних питань податкового законодавства, досягнення спільного погляду між представниками бізнесу і контролюючими органами та своєчасна сплата податків. Під час виступу Володимир Джавун нагадав, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2018 році, а також про обов’язок подання декларацій та використання права на податкову знижку.

Оставить комментарий

avatar
250