Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Державна податкова служба України розпочала свою работу

Державна податкова служба України розпочала свою работу
28 Сер 2019 18:15 | Обласні новини

Сьогодні Розпорядження Уряду від 21 серпня 2019 р. № 682-р про початок роботи Державної податкової служби України опубліковане на Урядовому порталі.

Кабінет Міністрів передав Державній податковій службі функції з реалізації державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

«Ми починаємо новий етап у податковій політиці нашої держави. Нова податкова служба стане надійним партнером для підприємців, яка створюватиме сприятливі умови для ведення бізнесу в Україні, впроваджуватиме нові сервіси та забезпечуватиме рівні права всіх платників податків. Впевнений, що спільними зусиллями ми побудуємо сервісну податкову службу європейського зразка з високим рівнем довіри у суспільстві, якою будемо пишатися»,– наголосив Голова ДПС Сергій Верланов.

Оставить комментарий

avatar
250