Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА відкрили фотовиставку на підтримку військовополонених та зниклих безвісти (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Дніпропетровській ОДА відкрили фотовиставку на підтримку військовополонених та зниклих безвісти (ФОТОРЕПОРТАЖ)
28 Сер 2019 16:40 | Обласні новини

У холі Дніпропетровської облдержадміністрації – чергова фотовиставка. На 29 світлинах – «живі» історії родин із різних куточків Дніпропетровщини. Матері, дружини, діти полонених та зниклих безвісти бійців застигли в очікуванні. В очах – сподівання на якнайшвидше повернення їхніх рідних додому. 

«Виставку «Забуття гірше зради» присвятили Міжнародному дню зниклих безвісти, який відзначають 30 серпня. В області – 33 сім’ї полонених та зниклих безвісти бійців. На їхню підтримку влаштували фотовиставку. Вона – нагадування для всіх українців: в країні йде війна, і сотні хлопців досі не повернулися додому», – зазначила начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка 

Фотовиставка «Забуття гірше зради» вже мандрувала Варшавою. Вперше світлини виставили в Україні

«Дякуємо облдержадміністрації за підтримку з організацією виставки, – сказала голова громадської організації «Берегиня» Алла Макух. – Опікуємося родинами бранців та зниклих безвісти. Матері та дружини у постійному очікуванні. Це дуже важкий тягар. Із часом вони втрачають власне здоров’я і потребують особливої уваги суспільства» 

Оставить комментарий

avatar
250