Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Діти загиблих АТОвців із Дніпропетровщини вирушили на відпочинок до Польщі

Діти загиблих АТОвців із Дніпропетровщини вирушили на відпочинок до Польщі
14 Сер 2019 15:10 | Обласні новини

Діти загиблих бійців із Дніпропетровської області вирушили у двотижневу подорож до Польщі. Там на дітлахів чекають мандрівки мальовничими місцями та безліч екскурсій. Все – безкоштовно. Про це повідомили в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Такі мандрівки організовуємо спільно з Ротарі-клубом «Дніпро Регіон» вже четвертий рік поспіль. Зазвичай на відпочинок до Польщі відправляємо дітлахів, які раніше ніколи не були за кордоном. Для них це справжня велика подія, а ще – безліч яскравих вражень», – зазначили в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА.

Сьогодні, 14 серпня, дітлахи розпочали подорож із центрального залізничного вокзалу Дніпра. Юні мандрівники дістануться потягом до Львова. Там вони зустрінуться з дітьми з інших регіонів. Разом вирушать до Польщі автобусом.

«Два тижні діти відпочиватимуть у пансіонаті в Закопаному, що підrn Краковом. Там дуже мальовнича гірська місцевість, розкішні краєвиди, – розповіла президент Ротарі-клубу «Дніпро Регіон» Анна Бабенко. – Для дітей два рази на день – різноманітні екскурсії». 

Оставить комментарий

avatar
250