Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

387 тис. жителів Дніпропетровщини відмовились від паперових платіжок за електроенергію

387 тис. жителів Дніпропетровщини відмовились від паперових платіжок за електроенергію
10 Сер 2019 07:30 | Обласні новини

На онлайн-рахунки переходять еконалаштовані мешканці області, щоб сплачувати електроенергію у зручний час, не чекаючи листоношу. Чверть споживачів вже відмовились від паперових платіжок, чим щомісяця допомагають зберегти 45 дерев.

«Дніпровські енергетичні послуги» подбали, аби кожен клієнт міг обрати зручний для себе спосіб отримання рахунків. Зробити це можна одним кліком в Особистому кабінеті у розділі «Рахунки». У налаштуваннях можна вказати один із варіантів:

Рахунки генерує і доставляє постачальник – споживач раз на місяць отримуватиме паперову платіжку, але сам не зможе формувати рахунок в Особистому кабінеті;

Користувач самостійно отримує рахунки на сайті – клієнт у будь-який момент може сформувати рахунок онлайн та миттєво сплатити його без паперової платіжки і комісії.

Саме цей спосіб обрали 65% зареєстрованих в Особистому кабінеті жителів Дніпропетровщини.

Рахунки доставляє постачальник, якщо користувач не отримав його самостійно – клієнт може і отримувати паперові платіжки, і сам формувати рахунки в Особистому кабінеті. Паперова платіжка надійде споживачу, якщо до дати формування рахунку постачальником (3-4 число місяця), він не згенерував його самостійно в Особистому кабінеті.

«Дбаючи про навколишнє середовище, все більше жителів області свідомо зменшують використання паперу. Перехід на онлайн рахунки за електроенергію лише підтверджує цей тренд. При цьому право обрати спосіб отримання рахунків ми завжди залишаємо за клієнтом. Кожен може зробити це у налаштуваннях Особистого кабінету», – сказав директор «Дніпровських енергетичних послуг» Юрій Федько.

Оставить комментарий

avatar
250