Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Абітурієнтам про податкову знижку на навчання

Абітурієнтам про податкову знижку на навчання
8 Сер 2019 16:05 | Обласні новини

Активна фаза вступної кампанії до вищих навчальних закладів у розпалі. Фахівцями ГУ ДФС у Дніпропетровській області проведені промо-акції, присвячені отриманню податкової знижки, для абітурієнтів Національного технічного університету «Дніпровська Політехніка», Українського державного хіміко-технологічного університету та Національної металургійної академії України.

Працівники фіскальної служби спілкувалися не тільки з майбутніми студентами, які навчатимуться за контрактом, але й з членами приймальних комісій – викладачами цих закладів та вступниками для здобуття ступенів бакалавра і магістра.  

Податківці надали роз’яснення стосовно того, що таке податкова знижка за навчання, як її отримати та які необхідно надати документи. Зазначена інформація стане у нагоді не тільки студентам, а також їхнім батькам. Адже право на отримання податкової знижки мають і члени сім’ї першого ступеня споріднення.

Під час спілкування абітурієнти отримали відповіді на питання та пам’ятки «Податкова знижка за навчання», підготовлені управлінням комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

Оставить комментарий

avatar
250