Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Миколаївській громаді влаштовують туристичний велотур

У Миколаївській громаді влаштовують туристичний велотур
1 Сер 2019 10:50 | Обласні новини

Велоквести, екскурсії, гра у футбол на велосипедах, лайфхаки від затятих велотуристів. А ще – ночівля у наметах та незвичайний кіносеанс. Такі «цікавинки» чекають на учасників дводенного велотуру, що пройде в Миколаївській об’єднаній територіальній громаді Петропавлівського району. Долучитися запрошують усіх охочих мешканців області.

«Останнім часом громади почали активно розвивати туризм. Дніпропетровщина рясніє мальовничими краєвидами. Ознайомитися з красою сіл Миколаївської громади зможуть учасники велотуру «Велорух єднає громаду». Він проводиться вже вдруге. Та цьогорічний набагато масштабніший та цікавіший. Все – завдяки коштам, отриманим за програмою DOBRE», – розповіла директор Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна. 

Наразі в громаді щосили готуються до майбутнього велотуру. Він – вже 17-18 серпня. Закупили намети, казани, набори велосипедиста та декілька велосипедів для волонтерів. Вони розвозитимуть малозабезпеченим селянам ліки, продукти, дитячі іграшки.

Оставить комментарий

avatar
250