Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині представили нового керівника поліції після скандального звільнення попередника

Джерело: ТСН

На Дніпропетровщині представили нового керівника поліції після скандального звільнення попередника
31 Лип 2019 09:07 | Обласні новини

Тимчасово керувати правоохоронцями області буде 42-річний полковник.

Артем Васицький розпочав тимчасово виконувати обов’язки керівника поліції в Дніпропетровській області. Його було призначено наказом голови Нацполіції Сергія Князєва від 29 липня.

У вівторок, 30 липня, Васицького представив особовому складу заступник голови Нацполіції Ігор Клименко. Пресслужба регіонального управління повідомляє, що до призначення Васицький обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальника кримінальної поліції. На цій посаді 42-річний полковник поліції ніс службу з 2017 року. До цього проходив службу у підрозділах карного розшуку Донецької області та має 23 роки досвіду оперативної роботи.

29 липня стало відомо, що начальника поліції Дніпропетровської області Керівника поліції Дніпропетровщини Глуховерю звільнили після скандалу з КОРДом Керівника поліції Дніпропетровщини Глуховерю звільнили після скандалу з КОРДом Віталія Глуховерю звільнили з посади після інциденту із затриманням патрульних поліцейських спецназом КОРД. Нагадаємо, раніше у соцмережах з’явилося відео минулорічної давнини. Після публікації скандального відео Зеленський вимагає відставки керівника обласної поліції Дніпропетровщини Після публікації скандального відео Зеленський вимагає відставки керівника обласної поліції Дніпропетровщини На відео зафіксовано, як КОРД у Дніпрі затримує співробітників патрульної поліції, які раніше зупинили автівку Глуховері за порушення ПДР.

Оставить комментарий

avatar
250