Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Срібло» українських фехтувальників на чемпіонаті світу в Будапешті – шанс на участь в Олімпіаді-2020

«Срібло» українських фехтувальників на чемпіонаті світу в Будапешті – шанс на участь в Олімпіаді-2020
26 Лип 2019 13:00 | Обласні новини

Команда українських шпажистів повернулася з чемпіонату світу з фехтування, що проходив у Будапешті. Привезли «срібло». Зароблені на першості бали стали важливим кроком для отримання ліцензії на Олімпіаду-2020 у Токіо. Про це стало відомо під час зустрічі тимчасово виконуючого обов’язки голови Дніпропетровської ОДА Дмитра Батури із зіркою вітчизняного фехтування – капітаном команди Богданом Нікішиним.

«Пишаємося успіхами наших спортсменів, які гідно представляють область та країну в цілому на міжнародних змаганнях. Дніпрянин Богдан Нікішин у 2018-му очолив світовий рейтинг шпажистів. Він – багаторазовий призер різних першостей. І ось – ще одне «срібло», здобуте командою фехтувальників на чемпіонаті світу в Будапешті. Це важливий крок на шляху до Олімпіади, яка відбудеться у Токіо в 2020-му», – зазначив т.в.о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура.

Аби потрапити на Олімпійські ігри, будь-який учасник має отримати ліцензію. Для одних видів спорту необхідно виконати певні нормативи. Для інших – набрати якнайбільше балів на різних першостях.

Оставить комментарий

avatar
250