Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській облдержадміністрації покажуть фільм про трудове рабство

У Дніпропетровській облдержадміністрації  покажуть фільм про  трудове рабство
19 Лип 2019 13:00 | Обласні новини

Приголомшливі кадри та зміна свідомості від психології раба до вільної людини. У Дніпропетровській ОДА презентують документальний фільм «Жінка в полоні». На перегляд запрошують усіх бажаючих. Показ відбудеться 30 липня, повідомили в департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Фільм «Жінка в полоні» розповідає про європейку, яку не ізолювали від довколишнього світу і не тримали за ґратами. Але вона  довгі роки знаходилася в умовах морального та фізичного гноблення.  Після показу фільму ми запропонуємо глядачам дискусію проrn сучасне рабство, яке  приголомшує своєю буденністю», – розповіла заступник директора департаментуrn соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Сливна. 

«Жінка в полоні» – історія 52-річної угорки, яка служить одній родині вже десятиліття. Сім днів на тиждень вона виконує хатню  роботу, крім того   працює на місцевій фабриці, віддаючи увесь заробіток господарці. Її позбавили документів, будь-якої власності і навіть імені.

Оставить комментарий

avatar
250