Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Коли в Дніпропетровську область повернеться спека до +33 градусів: прогноз.

Джерело: 24 канал

Коли в Дніпропетровську область повернеться спека до +33 градусів: прогноз.
14 Лип 2019 07:30 | Обласні новини

По всій Україні цьогоріч минув справді спекотний червень. Але наприкінці місця дощі з грозами принесли легеньке похолодання, яке затягнулось на початок липня. Проте, з 20 чисел липня в країну повернеться аномальна спека.

Спекотна сонячна погода накриє Дніпропетровську область 20-22 липня. Стовпчики термометрів сягатимуть +30+33 градусів тепла.

Така погода затягнеться щонайменше до 9-10 серпня. Проте, в останні дні липня ще можливе незначне похолодання з грозами, але різкого скачка температури вниз чекати не варто.

Аномальна спека серйозно почне спадати лише у половині серпня. До кінця останнього місяця літа температура повітря опуститься до +19+22 градусів і нижче, почнуться дощі.

Тривалість літа в Україні скоротилася з трьох до двох місяців, переконують в Укргідрометцентрі. Воно починається з середини червня і закінчується у середині серпня.

За словами синоптиків, цьогоріч з 10 серпня температура різко почне падати до +19+22 градусів і нижче. Закінчиться літо в Україні холодною погодою і затяжними дощами.

При цьому осінь в Україні буде теплою, довгою і ранньою – розпочнеться після 15 серпня.

Оставить комментарий

avatar
250