Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УВАГА! Субсидія, оформлена влітку буде діяти і на опалювальний період. Кому необхідно подати документи та що чекає боржників?

УВАГА! Субсидія, оформлена влітку буде діяти і на опалювальний період.  Кому необхідно подати документи та що чекає боржників?
9 Лип 2019 10:05 | Новини Нікополя

В травні Управлінням самостійно призначено субсидію на наступний строк домогосподарствам, які отримували її в попередньому сезоні і, у яких відсутня заборгованість зі сплати послуг, без подання нових заяви та декларації.

На неопалювальний період субсидію розраховано на основі доходів, отриманих громадянами в III-IV кварталі 2018 року. На опалювальний сезон 2019-2020 рр. – субсидія буде розрахована на основі доходів за I-II квартал 2019 року.

Але, як і в минулі роки автоматично не перепризначено субсидію таким категоріям сімей:

Таким сім’ям необхідно надати повторно до управління соціальної політики Заяву та Декларацію про доходи. Прийняте рішення про призначення субсидії буде дійсним і на опалювальний період. Тому, рекомендуємо вищезазначеним категоріям громадян, не чекаючи початку опалювального періоду, оформляти субсидію вже сьогодні.

Чи призначено субсидію, якщо є борги за комунальні послуги?

Більше 1110 домогосподарствам міста автоматично субсидію на новий термін з 01.05.2019 року не подовжено через наявність боргів за комунальні послуги понад один місяць на суму від 340 грн (20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).  Отримуючи на руки гроші, але вчасно не сплативши за житлово-комунальні послуги, такі сім’ї залишаться без субсидії, доки не сплатять борг.

Оставить комментарий

avatar
250