Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ВСТИГНИ ЗАПИСАТИСЬ ДО ТЕПЛОЇ ТЕРАПЕВТИЧНОЇ ГРУПИ!

Джерело: Нікополь ART

ВСТИГНИ ЗАПИСАТИСЬ ДО ТЕПЛОЇ ТЕРАПЕВТИЧНОЇ ГРУПИ!
5 Лип 2019 09:52 | Новини Нікополя

У Нікополі оголошено набір учасників теплої терапевтичної групи! Про це «Нікополь-арт» дізнався від її організаторів. Група розпочне діяти з 9 липня.

Сучасна ситуація в Україні, пов’язана з військовими діями на сході та анексією Криму, викликає сильне напруження в житті багатьох людей, не проминаючи нікого.
Особливо складна і напружена ситуація часто складається в сім’ях учасників та ветеранів АТО, в сім’ях загиблих та волонтерів. Новий набутий під час військових дій досвід, впливає на всі сфери життя: родину, роботу, друзів та на самопочуття. Тому дуже важливо вчасно звернутись за допомогою, в тому числі і психологічною, навчитися як застосовувати новий набутий досвід та знімати напругу, зрозуміти як це впливає на Ваше життя та життя Вашої родини.
Запрошуємо Вас до нашої теплої терапевтичної групи!

ПЕРЕВАГИ ГРУПОВОЇ ФОРМИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ РОБОТИ
1. Груповий досвід протидіє відчуженню, допомагає розв’язанню міжособистісних проблем.
2. В групі моделюється система взаємин і взаємозв’язків, характерних для реального життя учасників, це дає їм можливість побачити й проаналізувати в умовах психологічної безпеки психологічні закономірності спілкування й поведінки інших людей зокрема і власні, не очевидні в життєвих ситуаціях.
3. Можливість одержання зворотного зв’язку й підтримки від людей із подібними проблемами, які прекрасно розуміють сутність твоїх переживань, оскільки самі переживають майже теж саме.
4. У групі людина може навчатися новим умінням, експериментувати з різними стилями відносин серед рівних партнерів.
5. У групі учасники можуть ідентифікувати себе з іншими, «зіграти» роль іншої людини для кращого розуміння її й себе.
6. Взаємодія в групі створює напругу, що допомагає з’ясувати психологічні проблеми кожного.
7. Група полегшує процеси саморозкриття, самодослідження й самопізнання; інакше, ніж у групі, інакше, ніж через інших людей, ці процеси певною мірою неможливі; відкриття себе іншим і відкриття себе самому собі дозволяють зрозуміти себе, змінити себе й підвищити впевненість у собі.
Тренінги проходять в рамках програми з реінтеграції ветеранів від Міжнародної організації з міграції.

З 06.07.2019 года, по вівторкам буде працювати кабінет психолога. Індивідуальні консультації, з повагою до Вас, професійно, конфедіційно.
Попередній запис по тел.+38-099-648-20-40

Оставить комментарий

avatar
250