Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС пройшла спартакіада Атомпрофспілки.

На Запорізькій АЕС пройшла спартакіада Атомпрофспілки.
3 Лип 2019 09:37 | Новини Нікополя

Спартакіада організації молоді Атомпрофспілки цього року проходила в місті-супутнику Запорізької АЕС Енергодарі. Молоді працівники відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом» та інших промислових підприємств на протязі трьох днів змагалися у 5 видах спорту: футболі, бадмінтоні, велоспорті, тенісі та волейболі.

Це вже 17 спартакіада організації молоді Атомпрофспілки. Кожен рік вона проходить на майданчику переможців минулих змагань. Молодь Атомпрофспілки це 17 організацій, не лише атомників, а й інших промислових об’єктів, інститутів. Крім заходів, які вони проводять на своїх підприємствах, існує ряд загальних.

«Молодь ніхто не обмежує, і ми, що вважаємо за потрібне, самі визначаємо, які заходи проводити. Підготовчу роботу провели активісти організації молоді Запорізької АЕС за підтримки профспілки і спортивно-оздоровчого комплексу. Майже всі змагання, крім бадмінтона, проводилися на вулиці – на пляжі та майданчиках водно-спортивної бази», – розповів голова організації молоді Атомпрофспілки Павло Олещук.

Всього у спартакіаді взяли участь 6 команд, у кожній по 11 учасників. Спортсмени прибули з відокремлених підрозділів Компанії, Чорнобильської станції та збірна команда з Жовтих вод. Ігри проводили одночасно, а команди міксували, тобто не розділяли на жіночі та чоловічі.

Підсумки підвели в культурно-діловому центрі Запорізької АЕС. Всі спортсмени отримали нагороди за досягнення в кожному виді змагань. А загальнокомандні місця розподілились наступним чином: на третьому – ВП ХАЕС, друге місце у Южно-Української об’єднаної організації профспілок, а переможцем спартакіади стала команда організації молоді Запорізької АЕС.

Оставить комментарий

avatar
250