Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Триває літній відпочинок нікопольських дітей пільгових категорій в оздоровчих таборах

Триває літній відпочинок нікопольських дітей пільгових категорій в оздоровчих таборах
1 Сер 2024 20:11 | Новини Нікополя
Завдяки тісній співпраці міської влади Нікополя з обласною державною адміністрацією, нікопольські діти пільгових категорій мають чудову нагоду відпочити в оздоровчих таборах України. У липні семеро дітей із числа дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей учасників бойових дій відпочили в оздоровчому таборі «Артек» Пуща-Водиця за рахунок державного бюджету. Ще 12 дітей з багатодітних сімей та із сімей ВПО за кошти обласного бюджету оздоровилися в дитячому таборі «Соколята» м. Хирів Львівської області.
У таборі «Артек» діти купалися в озері, засмагали на шезлонгах, плавали на каяках, займалися туризмом, брали участь у різних естафетах, грали у футбол та волейбол. Окрім цього, вони малювали, співали, танцювали, а також відвідали цікаву екскурсію в Києві.
Не менш насиченою була програма в таборі «Соколята». Діти відвідали екскурсії на вітряках та в зоопарку, купалися в басейні, займалися акробатикою, брали участь у спортивних змаганнях та творчих виступах. Кожен день був сповнений нових вражень та відкриттів. А концерт Амадора Лопеса подарував відпочиваючим феєричний вечір музики та танців.
Усі дітки отримали масу задоволення, насолоджуючись різноманітними активностями, які допомогли їм набратися сил та знайти нових друзів.
Наразі ще 20 нікопольських дітей пільгових категорій відпочивають у дитячих оздоровчих таборах «Артек» в Києві та Сваляві. Оздоровча кампанія продовжується, і попереду їх чекає ще багато цікавих та захоплюючих подій!

Оставить комментарий

avatar
250