Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини ЗАЄС. «Атомна» молодь – весела та кмітлива.

Новини ЗАЄС. «Атомна» молодь – весела та кмітлива.
2 Лип 2019 09:19 | Новини Нікополя

Щорічно в останню неділю червня Україна відзначає День молоді. Саме молоді атомники вважаються кадровим ресурсом паливно-енергетичного комплексу України, рушійною силою його розвитку, тому всебічне розкриття інтелектуального та творчого потенціалу молодих працівників вважається одним з пріоритетів в роботі організації молоді Атомпрофспілки.

«Атомна» молодь дуже енергійна та талановита. У вільний від роботи час активно займається творчою діяльністю. Одна з них – Клуб Веселих та Кмітливих. КВК складається з різних конкурсів: команди змагаються в гумористичних відповідях на запитання, імпровізаціях на задані теми, демонстраціях відеороликів та виконанні пісень.

«Для молодих атомників КВК – не просто гра, це свято, якого всі чекають з нетерпінням і готуються до нього заздалегідь: пишуть сценарії, проводять репетиції, створюють реквізит», – розповів голова комісії організації молоді ВП ЗАЕС з організаційно-культмасової роботи Сергій Мошнік.

Конкурс КВК серед організацій молоді Атомпрофспілки проходить 14 років поспіль. За традицією, команда-переможець проводить гру на своєму майданчику. Молодь з міст-супутників атомних станцій пропагує креативний гумор, командний підхід, активне та здорове життя, укріплює дружні зв’язки з молоддю інших промислових підприємств.

Оставить комментарий

avatar
250