Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про досягнення нікопольських дітей

Про досягнення нікопольських дітей
23 Тра 2024 14:59 | Новини Нікополя

Вітаємо ученицю фортепіанного відділу Нікопольської міської школи мистецтв Алісу Дюжник з перемогою у двотуровому міжнародному конкурсі “Star Parade”, м. Київ. Викладач Вікторія Бонзарева. У своєму дебютному виступі Аліса стала лауреатом I ступеню.

16-17 травня в місті Горохів (Волинська область) проходив відкритий турнір з боксу спортивного клубу «АК-БАРС» Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута, присвяченого пам’яті загиблим воїнам ЗСУ, випускникам-боксерам Горохівської КДЮСШ «Пам’ятаємо. Не забудемо.» Вихованець НДЮСШ «Трубник» Артем Криворученко, який тимчасово проживає та тренується в місті Червонограді (Львівська область), серед юнаків 2008 р. н. в ваговій категорії 70 кг. став чемпіоном змагань і був нагороджений грамотою, медаллю та кубком. Вітаємо Артема та його тренера-викладача Костянтина Чекалова з перемогою!

З 18 по 19 травня в місті Ехт (Нідерланди) відбувся міжнародний турнір з дзюдо«Kaizen Tournament», в якому прийняли участь понад 950 юних спортсменів з 7 країн. Вихованець КЗ НДЮСШ «Трубник» Фельдман Олександр, який зараз тимчасово проживає та тренується в місті Менхенгладбах (Німеччина), серед юнаків U-12 в ваговій категорії до 30 кг. став чемпіоном змагань. Вітаємо Олександра та його тренерів-викладачів Олександра Темураєва та Володимира Задорожного.

Закінчився Чемпіонат України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2008 року народження, який проходив у м. Хирів (Львівської області). У фіналі змаганнь брали участь 13 команд з усієї України. Вихованець КЗ «ДЮСШ №1» тренера-викладача Сергія РУСІНА – Святослав ГОЛОВАНОВ, який зараз тренується у м. Києві у складі команди КСЛ, став срібним призером чемпіонату. Вітаємо Святослава та його тренера з високим досягненням.

15 та 16 травня у Києві проводились змагання за Кубок м.Київ з бочча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату. У змаганнях приймали участь 53 спортсмени з різних міст і областей України. Нікополь був представлений спортсменом КЗ «ДЮСШ №1» – Іваном МИСЛЯЄМ. За підсумками змагань команда Івана посіла 3 місце у командному заліку.
Ще один нікопольський спортсмен, який тимчасово тренується у м. Києві, та виступає у її складі – Андрій МОРОЗ, посів 1 місце в групі ВС2. Команда за участю Андрія зайняла 2 місце. Кубок м.Києва в загальному заліку дістався команді м.Київ, за яку виступає Андрій МОРОЗ. Вітаємо наших спортсменів та тренерів Олександра ГОРОБЧЕНКА та Антона СЄРОВА з блискавичними результатами та бажаємо наступних перемог.

Оставить комментарий

avatar
250