Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Творчі діти прославляють Нікополь на різноманітних конкурсах

Творчі діти прославляють Нікополь на різноманітних конкурсах
12 Кві 2024 20:11 | Новини Нікополя

Вітаємо учня фортепіанного відділу Нікопольської міської школи мистецтв Савелія Сидоренко, який став лауреатом І ступеню, з неймовірною перемогою на Міжнародному конкурсі – фестивалі у Єгипті “PHARAON CUP” , викладач Ганна Жернових. Бажаємо, щоб музика стала джерелом натхнення та допомогала відчувати себе впевнено у надзвичайному світі мистецтва!

– Вітаємо учнів сольного співу Нікопольської міської школи мистецтв з чудовою перемогою на Міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв «Нові імена», м.Київ: Марія Снігур – лауреат І ступеню, Петро Горобець – лауреат ІІ ступеню, викладач Григорій Довженко, концертмейстер Тетяна Степаненко. Бажаємо, щоб завжди вистачало сил і запалу, щоб наполегливість і воля приводили до нових перемог!

– Вітаємо учня відділу духових та ударних інструментів Нікопольської міської школи мистецтв Єгора Ликова (сопілка), який став лауреатом ІІ ступеню на Міжнародному двотуровому конкурсі “Ти – майбутнє України!”, м. Київ, викладач Марина Зябрєва, концертмейстер Тетяна Степаненко. Бажаємо творчих успіхів і досягнень у майбутньому, нових сходинок до перемог!

Оставить комментарий

avatar
250