Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальні служби міста працюють

Комунальні служби міста працюють
2 Кві 2024 14:58 | Новини Нікополя
Значення підтримки порядку та чистоти в нашому місті, навіть у такі складні часи як зараз, важко переоцінити: охайність вулиць,парків та скверів додають нікопольцям впевненості в завтрашньому дні.
За дорученням міського голови комунальники не залишаються осторонь, коли після страшних обстрілів людям потрібна допомога. Вони швидко реагують на ситуацію, прибираючи будівельні уламки та екстрено ремонтуючи пошкоджені будинки.
Щодо робіт з благоустрою, то цього тижня комунальники продовжували планування грунту на розділовій смузі вулиці Електрометалургів та займалася формуючою обрізкою дерев вздовж доріг згідно правил поводження із зеленими засадженнями.
Бригади Автодору очищали бордюри від бруду на вулицях Європейській (колишня Малиновського), Соборній, І.Мазепи, П.Орлика та П.Калнишевського (колишня Гагаріна). З узбіччя доріг прибирали опале листя.
З початком весни квітники потребують постійного обслуговування та догляду. Бригади Паркового прополювали клумби. Якщо, як і минулого року, місцеві благодійники подарують місту саджанці квітів, комунальники їх висадять і тоді квітники замайорять різними кольорами.
Серед іншого, зусилля комунальників були спрямовані на прибирання контейнерних майданчиків, вивезення гілок та бадилля, яке складають біля контейнерів для сміття. Цим видом робіт були охоплені різні райони міста.
Навколо території міського кладовища вирізали парость. На самому кладовищі прибирали стихійні звалища.

Оставить комментарий

avatar
250