Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про роботу нікопольських кумунальників на минулому тижні.

Про роботу нікопольських кумунальників на минулому тижні.
19 Бер 2024 21:12 | Новини Нікополя
У складний воєнний час, коли кожен день вимагає від нас мобілізації сил і ресурсів, нікопольські комунальники забезпечують в нашому місті необхідний порядок.
Минулого тижня невтомна робота комунальників насамперед була спрямована на ліквідацію наслідків обстрілів та відновлення нормального функціонування міської інфраструктури.
Крім того, вони активно займалися благоустроєм Нікополя.
Занедбані території аж ніяк не прикрашають цивілізоване місто. Комунальники прибирали території на вул. Г.Чорнобиля та Європейській (колишня Малиновського), які занадто довго заростали бур’янами та паростю. Працівники Паркового вирізали зарості та прибирали сміття. Обрізане гілля вивозили за допомогою спецтехніки.
В різних районах міста окремі бригади прибирали контейнерні майданчики та сміттєвозами вивозили купи гілок та бадилля, що накопичилися ще з минулого року, за час роботи попереднього надавача послуг з вивозу побутових відходів.
Одним із завдань, яке вони виконують, є очищення бордюрів від змету. Цього тижня бригади працювали на вулицях Світла, Каштанова, Б.Мозолевського та В’ячеслава Чорновола (колишня Шульгіна). З узбіччя доріг прибирали опале листя.
Дорогу на вул. Перспективній очищали від посипкового матеріалу «Бобкетом» з щіткою.
Задля безпеки руху автотранспорту дорогами нашого міста, електрики Автодору проводили технічне обслуговування світлофорних об’єктів та дорожніх знаків.

Оставить комментарий

avatar
250